Laagseizoen van start duikstekken Leisureland

Dit bericht is geplaatst op 28 september 2017
Laagseizoen van start duikstekken Leisureland

Op zondag 1 oktober start het laagseizoen op duikstekken die vallen onder het beheer van Leisureland. Vanaf deze datum betaal je het laagtarief parkeergeld. Een dagkaart kost in het laagseizoen € 3,00 in plaats van € 5,00 in het hoogseizoen. Zie alle parkeertarieven onder. Verder zijn vanaf heden honden weer welkom op hun recreatiegebieden. Het hondenseizoen loopt tot en met 30 april 2018.

Duiken Leisureland

Leisureland beheert een twintigtal recreatiegebieden in Nederland en hanteert daarvoor een eigen beleid met betrekking tot toegang en parkeren. Zeven van hun recreatieterreinen kennen wij als duiklocaties. Vrijwel al deze stekken vind je terug op het Duikersgids platform en enkele ook in de Duikersgids in boekvorm, met vermeldingen of verwijzingen in verband met hun beheerregels. Het gaat om de locaties: Bussloo, Groene Heuvels, Berendonck, Hilgelomeer, Rhederlaag, Hambroekplas en Stroombroek

Parkeertarieven Leisureland

De tarieven op de terreinen en duikstekken van Leisureland zijn als volg: Laagseizoen: Van 1 oktober tot 1 mei: € 3,00 per voertuig (max. 6 m), € 6,00 per lang voertuig (6 - 15 m). Hoogseizoen: Van 1 mei tot 1 oktober: € 5,00 per voertuig (max. 6 m), € 10,00 per lang voertuig (6-15 m). Een parkeerpas kost € 32,50. Je kunt dan altijd de terreinen op van 1 mei tot 1 mei het jaar daaropvolgend. Alleen pin-betaling. Koop direct bij aankomst of gedurende de dag uw uitrijkaart bij de betaalautomaat op het terrein. De uitrijkaart is de hele dag geldig op de dag van aankoop. Zo voorkomt u dat u aan het einde van de dag in de rij staat bij de betaalautomaat.

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht